What's in my luggage?

, , 6 comments
Ok, biasanya kalau travel kurang dari seminggu, aku memang tak ambik luggage (kalau naik via AirAsia). Suka travel light & practical. So either aku akan bawak backpack Deuter cap Vietnam or carry on 21 inch. Nih contoh apa yang aku bawak masa p Korea harituh:



Semua nih dalam 5KG macam tuh, bila balik, actually terlebih, 8KG haha sebab konon tanak shopping kan sekali membeli jugak. Anyways, rasanya memang ok kut kalau tak ambik luggage. Baju kalau nak basuh pun senang dah sekarang nih semua GH and hotel ada laundry service, so we can use that money untuk makan atau souvenir! :)

6 comments:

  1. SS bawak balm sebab nak urut kaki... Ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha betul2 malam before tidur tuh urut kaki dgn balm.seharian berjalan rasa putus seme urat!

      Delete
    2. haha betul2 malam before tidur tuh urut kaki dgn balm.seharian berjalan rasa putus seme urat!

      Delete