The day I became an artist @ The Majestic Hotel KL Review

, , 13 comments
Ceh tajuk tuh tak menahan kan? Anyways, inilah kisah debut aku, takde album lagi masih menunggu any recording companies to make me an offer hahah. Tak ramai sangat actually yang tahu that I can play the ukulele a bit. Sikit2 je ok, amatuer kata orang. Takat nak menghiburkan kawan2 tuh bolehlah.

Ada event with my friends and we chose The Majestic KL. Memang masuk je hotel nih, dengan building ala colonial, bellboy pakai baju ala British yang dulu2 tuh macam dibawa ke zaman silam la pulak. Bilik dia nice, yang kitorang risau bathroom dia tuh see through haha tapi nasib baik ada curtain boleh cover bilik air dia yang memang 100% glass.

So nilah aksi aku bermain ukulele. Belum pernah perform depan crowd so adalah kegugupan. Takde video eh, nih just gambar je. Kalau aku rasa rajin maybe I'll share on Insta :)




Betul2 berhadapan dengan hotel ni adalah stesyen keretapi Kuala Lumpur. Tak sahlah kalau tak mengambik gambo kan? So enjoy jelah the rest of the photos.






Kalau terasa nak short getaway hujung minggu, macam best je sekali sekala reward diri sendiri kan. Harga pun quite reasonable lagi2 kalau bukan high season.


13 comments:

  1. Replies
    1. tuhlah kena reward diri sekali sekala hee

      Delete
  2. Replies
    1. hee retis sangat. tapi tak seglamer rerupis sis JM :)

      Delete
    2. Rerupislah sgt kan kah kah kah ramai yg nyampah sama sis JM tau ada yg x sudi dtg berkunjung 😁

      Delete
    3. glamer ok heee. yg menyampah tuh abaikan, cakap ada aku kisah? :p

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Wow!! Beraksi dm bilik ramai crowd dlm bilik tu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lebih dari 2 org dah dikira crowd dah. hee praktis before jadik full time artis gitu :D

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete