Cenderahati Souvenir Buah tangan - uol pilih yang macamana?

, , 6 comments
Mood nak menulis tak berapa nak ada lately hehe, biasalah bila sesekali terlebih vitamin M tuh kan, kenalah telan vitamin R balik :)

Anyways, setiap kali korang jalan-jalan kan, apa benda yang korang beli eh? Yelah kadang-kadang tuh dah jalan jauh-jauh mesti ada something yang dibeli either untuk diri sendiri or family/sedara mara.



Dulu masa kecik-kecik kalau jalan, mesti nak beli keychain, tak tahulah kenapa. Maybe time tuh keychain je yang paling affordable kut huhu. Then beralih la pada fridge magnet dan tshirt.

All time favourite mestilah makanan. Cari makanan yang rare dan hanya boleh dapat kat tempat tuh je. Best sebab senang nak share2 dengan orang lain kan, dan takdelah mahal sangat. Dan kadang-kadang cari jugak postcard & handicraft unik.

Selalunya tak beli banyak, tapi wajib beli something untuk dibawak balik heee.

6 comments:

  1. saya pula jarang bawa balik souvenir, tak minat huhuhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sure dah penuh peti ais kat rumah kan?

      Delete
  3. Saya suka plate, T-Shirt dan FM macam en MKL...

    ReplyDelete
  4. FM!!! Pastu skrg minat beli tshirt reward utk diri sendiri

    ReplyDelete