Jalan-jalan ke Kuching, Sarawak - Preview

, , 12 comments
Dah berminggu jugak rupanya menyepi heheh. Ni baru a few days balik dari trip jalan-jalan ke Kuching. Tahun ni misi untuk cuti-cuti Malaysia. Seriously banyak tempat yang belum pernah jejak kat tanahair sendiri. Antaranya Taman Negara Bako kat Sarawak nih.




Dulu masa pergi Kuching like 12 years ago tak pergi pun Taman Negara ni. Kalau korang ke Kuching, sila tambah Taman Negara Bako dalam itinerary ok?


And then of course ke Cultural Village,







dan jalan-jalan cari makan!





Nanti aku share the full story :) Stay tuned


12 comments:

  1. Meow meow... Kuching pun best ape...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup best! banyak tempat yang belum explore

      Delete
  2. Taman negara kucing saya dah pergi.
    Taman asohan kanak2 saya lom pergi.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tuhlah, cuti2 Malaysia kan, foreigners beria nak dtg tgk tpt2 kat Malaysia nih hehe

      Delete
  4. Masa SS sampai Cultural Village pon hujan macam tu jugak... Lamanya tinggalkan sarawak... Rindu lak.. he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujan pun best, rasa tenang je kan

      Delete
  5. Taman negara bako? Lom sampai..beli kek lapis x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena p nanti JM cantik view dia, kek lapis wajib dibeli hehe

      Delete