First Solo Travel! Berjalan Ke Seoul & Busan Spring 2016 (1) - Introduction

, , 4 comments
Mula-mula beli tiket secara gamble sebab kena timing spring time, tiket pulak murah. Dah lama teringin nak tengok cherry blossom secara live. Bila lagi kan? Fikir nak tunggu masa yang sesuai, tunggu kawan free? The right time is now, gitu konsepnya, terus beli dan plan. Beli KL-Busan-KL. Ingat nak pergi Busan & Jeju, since my first visit dah pergi Seoul, tapi bila selidik dan riki, macam leceh nak round Jeju kalau tak sewa kereta. Dah takkan pulak aku nak sewa kereta sorang? So changed plan untuk naik ke Seoul for a few days and then baru turun balik Busan via KTX. Ok I'll share dulu photos and explain in detail ok?

TO BE CONTINUED...



















4 comments:

  1. Bestnya Korea masa cherry blossom.. I went there during winter.. Jeles tengok gambar cantik cantik.. Mine was like mehhhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx for visiting! hee mmg cantik sgt sbb tuh gamble je pergi :)

      Delete
    2. thx for visiting! hee mmg cantik sgt sbb tuh gamble je pergi :)

      Delete
  2. SArah..nanti repeat autumn...view pun boleh tahan cantik tau

    ReplyDelete