Redang Trip - Finale

, , 3 comments
Oh yeah! Akhirnya tamat jugak kisah Redang ni ye. Lama benar nak menghabiskannya hahah. Ok, jadi untuk part terakhir nih idaklah panjang sangat, sebab dah nak balik dah pun.

Pagi tuh after subuh saya ajak kawan saya untuk nengok sunrise kat pantai. Nak tengok semalamnya, tak larat so pagi ni gagahkan diri untuk ngusha sunrise. Langsung tak mengecewakan. Sunrise yang teramat cantik







Jangan mara haaa banyak benar gambonya. Guna camera cikai cap ayam pun takpa aih. #nofilter

Pagi tuh dihabiskan dengan  berjalan-jalan kat pantai menghabiskan sisa-sisa masa kat sini. Serious tak cukup 3H2M kat sini. Tapi nak buat camne kan. Anyways, lepas bersiap-siap, breakfast & kemas2 barang kami pun sambung fotoshoot sambil tunggu feri nak mai.




Tuh dia feri dah  mai. Sob sob next time kami mai lagi ok. Overall, Redang Lagoon ni recommended untuk traveller bajet. Untuk +-RM400 dapat accomodation yang ok, makanan pun ok. Snorkeling activity best & surrounding/ scenery yang awesome!

Redang Trip Part 1
Redang Trip Part 2
Redang Trip Part 3

3 comments:

  1. Cantiknya redang ni... Tapi yg gehtar purple tu lg cun.. he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha minah purple ya.action je lebih tuh tau main a few notes je ;P

      Delete
    2. haha minah purple ya.action je lebih tuh tau main a few notes je ;P

      Delete